Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Φήμες για παραίτηση της Κ.Ο της Χρυσής Αυγής για να προκληθούν εκλογές

Σε μεθοδική διασπορά είδησης που θέλει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους προκειμένου να προκληθούν τοπικές εκλογές σε 15 εκλογικές περιφέρειες μεταξύ των οποίων η Αʼ και η Βʼ Αθήνας, η Περιφέρεια αττικής, η Α' και Β' Θεσσαλονίκης έχουν επιδοθεί διάφοροι μηχανισμοί τις τελευταίες ώρες.

 Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κύκλοι από το κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου επιβεβαιώνουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες προσθέτοντας ότι «συζητείται το συγκεκριμένο σενάριο εδώ και δύο ημέρες».

Ως βασικός υποστηρικτής της άποψης για τις ομαδικές παραιτήσεις από τις βουλευτικές έδρες και άρα την πρόκληση εκλογών εμφανίζεται ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο κ. Μιχαλολιάκος φέρεται να το βλέπει θετικά αν και για την ώρα δεν υπάρχει τελική απόφαση, ενώ οι βουλευτές που φοβούνται ότι δεν θα ξαναεκλεγούν μένουν ουδέτεροι».

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι πρόθεση της Χρυσής Αυγής με την συγκεκριμένη κίνηση είναι να προκαλέσουν εκλογές και να δείξουν ότι έχουν ακόμα αποδοχή από μεγάλο μέρος της κοινωνίας και προσθέτουν «με τον τρόπο αυτό θα απαντήσουν συνταγματικά στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη που κάνουν τα καθεστωτικά συστήματα».

Πηγή: TheInsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: