Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στον Πολύγυρο η Εθνική ομάδα Handball γυναικών της Σερβίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ HANDBALL ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ


Την προετοιμασία της ολοκλήρωσε στον Πολύγυρο η Εθνική Ομάδα handball γυναικών της Σερβίας, μια από τις καλύτερες ομάδες χειροσφαίρισης στην Ευρώπη. Οι παίκτριες και η προπονητική ομάδα έμειναν δέκα ημέρες στα Ψακούδια και πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους καθημερινά στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου.

Το πρωί ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού - Αθλητικού - Μορφωτικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Χρήστος Σοφοτάσιος, παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας και έδωσε αναμνηστικά δώρα σε παίκτριες και προπονητές.

Οι αθλήτριες και οι προπονητές από τη Σερβία χαρακτήρισαν τις αθλητικές και τουριστικές υποδομές του Δήμου υψηλού επιπέδου και ευχαρίστησαν το Δήμο Πολυγύρου για τη φιλοξενία και τη βοήθεια, που τους παρείχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Μάλιστα δήλωσαν ότι θα επιλέξουν να κάνουν την προετοιμασία τους στην πόλη μας και την επόμενη χρονιά αλλά και ότι θα επιδιώξουν τη διοργάνωση για το καλοκαίρι του 2014 ενός handball camp στον Πολύγυρο με τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων από τη Σερβία.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: