Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Χαλκιδική: Τα βρήκε «σκούρα» ο Σκοπιανός ληστής κοσμηματοπωλείου

Ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε πιο θαρραλέος

Συνελήφθη από την αστυνομία
Το… μάστορά του βρήκε ένας  επίδοξος ληστής που επιχείρησε  να αρπάξει κοσμήματα με την απειλή όπλου από ένα κοσμηματοπωλείο στη Σάρτη Χαλκιδικής! Ο ιδιοκτήτης αποδείχθηκε πιο θαρραλέος από όσο περίμενε και, με τη βοήθεια περίοικων, τον έθεσε εκτός μάχης!

Δράστης της απόπειρας ληστείας  ήταν ένας 46χρονος από τη FYROM, που εισέβαλε στο κατάστημα οπλισμένος με ένα πιστόλι και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 52χρονο κοσμηματοπώλη, ζητώντας του να γεμίσει με κοσμήματα μια σακούλα που του έδωσε. Εκείνος, όμως, αντέδρασε αμέσως και κατάφερε να του πάρει το όπλο!

Ο αλλοδαπός κακοποιός χτύπησε  τον κοσμηματοπώλη τραυματίζοντάς τον ελαφρά, αλλά στις εκκλήσεις του για βοήθεια έτρεξαν άλλοι καταστηματάρχες που έπεσαν πάνω στον Σκοπιανό και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μετά από πάλη.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα και συνέλαβαν τον 46χρονο, κατέσχεσαν το πιστόλι με πέντε φυσίγγια στη γεμιστήρα και τον πήγαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: