Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το ψέμα του με την οχιά αναστάτωσε νυχτιάτικα το νοσοκομείο Κατερίνης!


Αν είναι δυνατόν με ένα τερατώδες ψέμα που είπε κάποιος "κύριος" από ένα χωριό της Κατερίνης να αναστάτωσε ολόκληρο νοσοκομείο, να κινητοποίησε μέσα στην άγρια νύχτα στις 4 η ώρα τα χαράματα το ΕΚΑΒ, να έχει εξυβρίσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, απειλώντας μάλιστα να φέρει και "βουλευτή" του ΠΑΣΟΚ για να τους "τακτοποιήσει", μάλλον πρώην βουλευτή εννοούσε, και παρόλα αυτά να την έχει "βγάλει καθαρή", ενώ κανονικά θα έπρεπε να διωχθεί.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Αυτός ο "κύριος" ήπιε τα ποτάκια του και πήγε στις 4 η ώρα στο σπίτι του. Για να γλυτώσει φαίνεται από τις φωνές της γυναίκας του που γύρισε τόσο αργά, άρχισε να ουρλιάζει ο ίδιος ότι τον τσίμπησε οχιά.
Εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εστάλη ειδοποίηση στο νοσοκομείο ότι διακομίζουν ασθενή που τον έχει τσιμπήσει οχιά στο πόδι!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν γιατροί, αναισθησιολόγοι και νοσοκόμοι, οι οποίοι μάλιστα αναγκάσθηκαν να αφήσουν για λίγο άλλα περιστατικά για να δώσουν προτεραιότητα στον... δαγκωμένο από την δηλητηριώδη οχιά, ο οποίος μάλιστα... "σφάδαζε" τάχα και από τον πόνο...

Αφού τον εξέτασαν εξονυχιστικά οι γιατροί και δεν βρήκαν πουθενά τσίμπημα από οχιά στο πόδι, ο "κύριος" αυτός άρχισε να τους "στολίζει" και από πάνω  με χυδαίες βρισιές και να εξυβρίζει και τα Θεία, απειλώντας τους μάλιστα να φέρει και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον οποίον αποκαλούσε...νυν,... για να τους κανονίσει!

Αφού είδαν και απόειδαν οι γιατροί τον... έδωσαν δρόμο, αν και μάλλον κανονικά θα έπρεπε να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για εξύβριση και απειλή, αλλά και που αναστάτωσε και κινητοποίησε νυχτιάτικα ολόκληρο νοσοκομείο, ΕΚΑΒ κ.λ.π. Απίστευτο όντως...

Κ.Γ.

Πηγή: lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: