Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Τραγωδία: 19χρονος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ της Τρίτης όταν πήδηξε από τρόλεϊ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν στις 10 το βράδυ της Τρίτης όταν ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ της γραμμής 12 από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 19χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα.

Μαρτυρίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ακολούθησε συμπλοκή μετά από την έντονη διαμαρτυρία του νεαρού.
Δύο επιβάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τότε ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, πήδηξε έξω από το όχημα και έπεσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, επιβάτες, που παρακολουθούσαν το περιστατικό, αντέδρασαν ζητώντας από τον ελεγκτή να μην συμπεριφέρεται κατ΄ αυτό το τρόπο, ενώ μετά τη μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο υπήρξε επίσης διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή και μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost το ΕΚΑΒ και την αστυνομία κάλεσαν ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ - οι οποίοι και συνελήφθησαν- ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα στη Νέα Ιωνία και στις 01.30 τα ξημερώματα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου και κατέληξε στις 6 το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, σε βάρος του οδηγού και του ελεγκτή σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία για αμέλεια.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: