Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αυλαία στο Πολυγυρινό Καρναβάλι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΥΛΑΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ 2013

Η αυθόρμητη συμμετοχή και το αμείωτο γλέντι εκατοντάδων καρναβαλιστών αποτέλεσαν για μια ακόμη χρονιά τα βασικά χαρακτηριστικά του καρναβαλιού στο Δήμο Πολυγύρου, που έριξε την Καθαρά Δευτέρα την αυλαία του στην παραλία Καλυβών.

Σύλλογοι, φορείς, εθελοντές, καρναβαλιστές, μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα και γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την Αποκριά κρατώντας ζωντανή την παράδοση, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σε μια περίοδο κρίσης και δυσκολιών χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες, που εκφράστηκαν με χιούμορ, γλέντησαν και χόρεψαν στον Πολύγυρο.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 ο κεντρικός δρόμος της πόλης πλημμύρησε με δυνατό χρώμα, πολύ κέφι και περίσσια δημιουργική έκφραση από τους συμμετέχοντες στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση. Η Κατσαμάκα σέρβιρε ασταμάτητα κρασί, ελιές και λουκάνικο ενώ το κοινό διασκέδασε με παραδοσιακούς και μοντέρνους ρυθμούς στις Έξι Βρύσες και την πλατεία του Δημαρχείου.

Ο Δήμος Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους, φορείς και καρναβαλιστές, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «Αποκριά στον Πολύγυρο 2013» και συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή τους.

Πληροφορίες:
Δημαρχείο Πολυγύρου
Τ.: 2371021420 Φ.: 2371350783
www.polygyros.gr | info@poligiros.gr

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: