Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Στον εισαγγελέα οι δικογραφίες για την ιστοσελίδα Indymedia

Στον εισαγγελέα βρίσκονται οι δικογραφίες για τον διαδικτυακό τόπο Indymedia σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι δεν προτίθεται να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης.

Ο κ. Δένδιας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έκανε λόγο για αδράνεια του ελληνικού κράτους μπροστά στην απίστευτη, όπως είπε, πρόκληση να προβάλλονται και να προωθούνται από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εγκληματικές και τρομοκρατικές πράξεις, τόνισε ότι ο νόμος θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε κάθε κατεύθυνση.

«Σε κράτος ευνομούμενο δεν υφίσταται καμία άλλη επιλογή ... Οι δικογραφίες βρίσκονται στον εισαγγελέα δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης. Θα σημειώσω όμως ότι συμφωνώ με τα λεγόμενα σας», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

«Μέσα από την ιστοσελίδα που βρίσκεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απειλούνται Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Πράγματι η ιστοσελίδα Indymedia φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατικών οργανώσεων. Υπάρχει συγκεκριμένη υπηρεσία στην ΕΛΑΣ που ασχολείται με αυτά τα θέματα», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: