Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Δελτίο Τύπου του ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος  ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ  Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους από σχολείο της Ζυρίχης (Ελβετία). Συγκεκριμένα, οι καθηγητές κ.κ. Arnold Bachmann, Urs Meyer, Martin Steinmann, Bernhard Stierli και η κυρία Priscilla Otazo του “Baugewerbliche Berufsschule Zürich” (Επαγγελματικό Λύκειο της Ζυρίχης) επισκέφτηκαν το ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών στα πλαίσια εκπαιδευτικών επαφών που διατηρεί το ΕΠΑΛ και με άλλο σχολείο της Ελβετίας και προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο σχολείων.

Στη συνάντηση αυτή, το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ-ΣΕΚ Ν. Μουδανιών, εκπροσωπήθηκε από μέλη της διοίκησης και καθηγητές από όλες τις ειδικότητες του σχολείου.

Ακολούθησε υποδοχή των προσκεκλημένων στο Δημαρχείο Ν.Προποντίδας από τον Δήμαρχο κ. Δαμιανό Ιορδανίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Εμμανουήλ Καρρά.

Το μεσημέρι τους καλεσμένους εκπαιδευτικούς από την Ελβετία υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Γκιλής.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΕΠΑΛ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Ξενοφών Δημητριάδης
Γεωπόνος M.Sc.

Δεν υπάρχουν σχόλια: