Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Βίκυ Σταμάτη: Η απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης υπογράφει την αυτοκτονία μου!

Την πρώτη της συνέντευξη μέσα από τη φυλακή παραχώρησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία τόνισε σε δραματικούς τόνους ότι εάν απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισης, «αποφασίζεται η φυσική της εξόντωση και υπογράφεται η αυτοκτονία της».

Σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα newsvoice.gr ανέφερε ότι η απεργία πείνας δεν ήταν τέχνασμα, ενώ επισημαίνει ότι έχει γίνει «ράκος ηθικό, ψυχικό, σωματικό», επιβιώνοντας «μόνο με την ιατροφαρμακευτική αγωγή».

«Πιστεύω λοιπόν, ότι η Δικαιοσύνη σε καινούργιο αίτημα μου περί αποφυλάκισης δύναται και οφείλει ν’ απαντήσει θετικά ως ανεξάρτητη συντεταγμένη αρχή, άλλως αποφασίζει την φυσική μου εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία μου» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα έκανε λόγο για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και «διαρροές σημειώσεων και εγγράφων επιλεκτικά έχουν γίνει με προφανή σκοπό να τη στιγματίσουν», τονίζοντας ότι «ένας καλόπιστος παρατηρητής αν προέβαινε δειγματοληπτικά σε έρευνα των φερομένων δαπανών πολυτελούς διαβίωσής μου με αυστηρά κριτήρια θα διαπίστωνε ότι αυτές ανταποκρίνονται στον τότε τρόπο ζωής μιας μέσης Ελληνίδας, με μία στοιχειώδη οικονομική άνεση».

«Τελικά επικράτησαν οι πολιτικές-κομματικές νομενκλατούρες οι οποίες υποκριτικά φερόμενες ξόρκισαν στο πρόσωπό μου το κακό και με έριξαν εντέχνως στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης... Επρεπε να πληρώσω συνολικά για την μεταπολιτευτική, πολιτική, κομματική απαξίωση και έτσι υπήρξα ιδανικό θύμα σε συνθήκες τηλεοπτικής δημοκρατίας και ανθρωποφαγίας. Εξάλλου μη ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα οι συντεταγμένες εξουσίες αν δεν επικοινωνούν, τουλάχιστον δεν αλληλοϋπονομεύονται» είπε.

Η κυρία Σταμάτη προκαλεί τους κατηγόρους της «τηλεοπτικούς και δημοσιογραφικούς κεκράκτες» να «ανατρέξουν στο πόθεν έσχες δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ».

Η σύζυγος του πρώην υπουργού δήλωσε αθώα ενώ πρόσθεσε για τον γιό της ότι «είναι βέβαιον ότι έχει υποστεί παιδοψυχολογικά τραύματα και ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του».

Πηγή: NewPost

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Στοιχειώδη οικονομική άνεση";;;; Μην φοβάστε δικαστές από την απειλή της. Η δική μου επαγγελματική εμπειρία λέει ότι όποιος προλέει και ξαναπρολέει απειλώντας διαρκώς και δημοσίως ότι θα κάνει σίγουρα κάτι -εν προκειμένω, ότι η κυρία θα αυτοκτονήσει...- ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (ούτε κάνει ποτέ το οποιοδήποτε που προλέγει)!. Αυτοκτονούν μόνο όσοι δεν το λένε αλλά είναι αμίλητοι και μόνιμα καταθλιπτικοί. Κανένας καλομαθημένος καλοπερασάκιας δεν αυτοκτόνησε επειδή (προσωρινά) του κόψανε την (πολλή)μάσα... Οσο για τα "παιδοψυχολογικά τραύματα" που επικαλείται η κυρία που έδινε χιλιάρικα για την αγορά ενός ζευγαριού παπουτσιών της ή μιας επώνυμης τσάντας της, δεν τα σκεπτόταν τα παιδοψυχολογικά αυτά τραύματα του παιδιού της όταν ο γιος έβλεπε μάνα του και πατέρα του να κάνουν τέτοιες αγορές και να ζουν μέσα στη χλίδα αδιαφορώντας για τα γύρω τους παιδιά, τις μανάδες και τις άλλες οικογένειες που λιμοκτονούν από πείνα, στερήσεις, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης των μνημονίων κλπκλπ; τότε ήταν καλά και δεν του "δημιουργούνταν "παιδοψυχολογικά τραύματα" του παιδιού τους;