Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επίθεση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων δέχτηκε ο Θ. Πλεύρης

Επίθεση από ομάδα περίπου 20 αγνώστων, δέχτηκε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ο Θ. Πλεύρης, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, όταν παρενέβη η αστυνομία. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει τη λειτουργία της ανεξάρτητης ιστοσελίδας indymedia, μέσω της οποίας οργανώθηκε η επίθεση.
Στις δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5», ο κ. Πλεύρης είπε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν πιθανώς είναι αριστεριστές ή ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σημείωσε ότι πάντα ήταν στόχος σε αυτόν τον κόσμο.

Επίσης, τόνισε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν τον χαρακτήρισαν «φασίστα» και κατά τα λεγόμενά του τον προειδοποίησαν: «Τώρα που ερχόμαστε στα πράγματα, θα δείτε τι έχετε να πάθετε».


Όπως είπε, ο κ. Πλεύρης βρισκόταν στα δικαστήρια, για την εκδίκαση υπόθεσης στην οποία είναι συνήγορος υπεράσπισης.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα, είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση άλλης υπόθεσης, με κατηγορούμενους στελέχη και υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για δολοφονική επίθεση κατά πρόσφυγα στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αντιφασιστικές οργανώσεις είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια.

Παπαδημούλης: Απαράδεκτη η επίθεση

Την επίθεση κατά του κ. Πλεύρη καταδίκασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter, έγραψε: «Η βίαιη επίθεση εναντίον του Θ. Πλεύρη είναι απαράδεκτη! Τις διαφορές με την άκρα δεξιά, δεν θα τις λύσουμε με μπουνιές, δηλ στο γήπεδο της!».

Πηγή: eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια: