Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ποιοί ζητούν να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ

Η διαδικασία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr κατατέθηκαν συνολικά 13 υποψηφιότητες.

Εκτός από τους νυν βουλευτές Γιάννη Δριβελέγκα και Άννα Κατσαρού και των πρώην βουλευτή Αργύρη Λαφαζάνη, στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έφθασαν και τα ονόματα των: Ζαφείρη Σακελλάρη, Δημήτρη Ευαγγελινού, Νίκου Βασιλάκη, Απόστολου Πάνα, Ρούλας Μυκωνιάτη, Βούλας Τσοπουρίδου, Άγγελου Πράτσα, Γιώργου Λαμπράκη, Βασίλη Μανώλα και Σαράντη Ροδακινιά.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων κοινοποιήθηκε και στην Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής, η οποία συνεδρίασε την Κυριακή και συζήτησε τις υποψηφιότητες.
Η συνεδρίαση ήταν διευρυμένη καθώς συμμετείχαν και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής θα πρέπει να αποστείλει στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων την πρότασή της που θα ενσωματώνει αλφαβητικά όλα τα προτεινόμενα ονόματα, συνοδευόμενα από βιογραφικό και επιχειρηματολογία. Πάντως, σ’ αυτή τη διαδικασία δεν περιλαμβάνονται οι βουλευτές.

Όπως τόνισαν μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής στο halkidikinews.gr στην τελική πρόταση θα ληφθούν σοβαρά υπόψη το ήθος, η εγνωσμένη ικανότητα, η κοινωνική αποδοχή και καταξίωση και η επιλογή νέων προσώπων με κύρος. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τέλος της εβδομάδας πιθανότατα να ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

της Μαρίας Παπαδημητρίου

Πηγή: HalkidikiNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: