Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πλήθος κόσμου στον αγιασμό των κεντρικών γραφείων του κινήματος

Ήταν πολλοί, ήταν ανεξάρτητοι, ήταν Έλληνες κι έδωσαν το παρών στον αγιασμό που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ξεκίνησε η πορεία για τον δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα.

Και πρόσθεσε:


«Ξεκινάμε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα. Εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να περπατήσουμε σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό. Θέλουμε να πλησιάσουμε όσους δεν μας έχουν ακούσει μέχρι τώρα. Πρέπει να φτάσουμε στην κάθε οικογένεια, να τους πούμε τη λύση που θα δώσουμε και εξασφαλίζει το αύριο της πατρίδας».


«Η Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας τάξης πραγμάτων. Μας συνάντησαν στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναχαιτίσαμε το παντοδύναμο Γ Ράιχ. Τους καθυστερήσαμε και κάναμε ελεύθερη την Ευρώπη. Σήμερα ξαναήλθαν με οικονομικούς δολοφόνους και προσπάθησαν να κάνουν τους Έλληνες να ντρέπονται. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξη πραγμάτων».

«Κάναμε τον αγιασμό όπως ορίζουν τα έθιμα του τόπου και σήμερα αποκτήσαμε κοινοβουλευτική ομάδα. Θα έχουμε πλέον λόγο στο Κοινοβούλιο εκεί όπου η συγκυβέρνηση μας απαγόρευσε να μιλάμε».


"Το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικο πρόγραμμα μας που θα είναι και η Εθνική μας αντιπρόταση .Θα δείξουμε τι θα κάνουμε την πρώτη μέρα, τον πρώτο μήνα, την πρώτη τετραετία και θα δείξουμε πώς θα απαλλαγούμε από τον άξονα κατοχής των τραπεζιτών".


«Οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση. Δεν δεχόμαστε τους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου. Έχουμε μαζί μας άνεργους, νέους, συνταξιούχους, επιστήμονες που δεν βρίσκουν δουλειά, πολύτεκνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: