Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Σαμαρά - Καραμανλή και συμφωνία για τις διαγραφές!


Εμείς τα λέγαμε εδώ...

Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είχε ο Αντώνης Σαμαράς στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, λίγη ώρα μετά την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής. 

Ο κ. Σαμαράς είχε ήδη στα χέρια του τη λίστα με τους βουλευτές που δεν ψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο. Στους «αντιμνημονιακούς» βουλευτές- όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Κώστα Καραμανλή- συμπεριλαμβάνονται εκτός από εκείνους που είχαν στηρίξει τον κ. Σαμαρά και αρκετοί «καραμανλικοί».

-Κώστα πρέπει να τους διαγράψω. Και τους «δικούς» μου αλλά και τους «δικούς» σου, ξεκαθάρισε ο Αντώνης Σαμαράς.

-Αντώνη να το πράξεις. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Εδώ διακυβεύεται το μέλλον του τόπου, δεν θα κάνουμε μικροπολιτική. Από μένα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Και ξέρεις ότι εγώ όχι μόνο ψήφισα, αλλά και το είχα διαμηνύσει ότι θα το πράξω.

Ο κ. Σαμαράς έδειξε ικανοποιημένος από την στάση του πρώην Πρωθυπουργού και φεύγοντας δεσμευτήκαν και οι δύο να ξανασυναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα καλέσουν πανστρατιά στους πολίτες ώστε να συσπειρωθούν όλοι οι νεοδημοκράτες με στόχο την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές.

Στο μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές, προσκείμενες στο περιβάλλον του κ. Καραμανλή σημειώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι έτοιμος να επιστρατευτεί και να βοηθήσει με όποιο τρόπο του ζητηθεί τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά

Πάνος Ρασσιάς

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: