Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Διάλυση στη μεταβατική ... Έφυγε ο Ροντούλης. Ακολουθούνε οι άλλοι υπουργοί του ΛΑ.Ο.Σ. ;;


Ξάφνιασε το Μέγαρο Μαξίμου η απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να μην αποσύρει τους υπουργούς-στελέχη του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση και να πετάξει το μπαλάκι στον Λουκά Παπαδήμο λέγοντας ότι είναι στη δική του ευχέρεια να τους διατηρήσει ή όχι στο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Βορίδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου και Ροντούλης έχουν θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Ροντούλης με δήλωσή του ξεκαθάρισε οτι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα και έτσι αποχωρεί από την κυβέρνηση.

Από το Μέγαρο Μαξίμου λέγεται ότι ο κ. Παπαδήμος στην περίπτωση κατά την οποία ο κ. Καρατζαφέρης απέσυρε τους υπουργούς, θα προχωρούσε σε ανασχηματισμό μετά την ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Οι εξελίξεις όμως τον οδηγούν στην απόφαση να εξετάσει το ενδεχόμενο ο ανασχηματισμός να μη γίνει τη Δευτέρα, αλλά αύριο το πρωί.

«Όποιος δεν υπερψηφίσει δεν έχει θέση στην κυβέρνηση» διαμηνύει ο κ. Παπαδήμος μέσω στενών συνεργατών του. Και αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να μετέχουν του κυβερνητικού σχήματος υπουργοί-στελέχη του ΛΑΟΣ.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σημειώνουν ότι ο κ. Παπαδήμος θα αναφερθεί στο θέμα κατά τη σημερινή του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο. Δεν θεωρούν ωστόσο πιθανό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό εντός της ημέρας.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: