Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ο 60χρονος έδωσε το δικό του μάθημα στην 25χρονη αλλοδαπή συνοδό του


ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ…


Επεισοδιακή έξοδος σε ψαροταβέρνα

Το περιστατικό μας το μεταφέρουν θαμώνες του κέντρου όπως το έζησαν σε παραλιακή ταβέρνα της περιοχής. Ένα ζευγάρι που προκαλούσε τα βλέμματα των υπολοίπων έφτασε στο κέντρο όπου είχε κλείσει τραπέζι που ήταν ιδιαίτερα προσεγμένο με κολονάτα ποτήρια, λουλούδια κλπ. Εκείνος γύρω στα 60 και κάτι, εκείνη 25 Μαίων μετά βίας, αλλοδαπή μάλλον Ρωσίδα.

Το γκαρσόν έσπευσε και πήρε παραγγελία. Ο άνδρας  ζήτησε μπαρμπούνια Θρακικού πελάγους, η συνοδός του που ήταν πολύ προκλητικά ντυμένη αλλά κούκλα βγαλμένη από καλλιτεχνικό γραφείο μοντέλων, παρήγγειλε μια μεγάλη γλώσσα. Όλα συνοδευόταν από σαλάτες κι εκλεκτό κρασί.

Η κοπέλα έβαλε το πιρούνι στο ψάρι έκοψε απειροελάχιστο και μετά το άφησε δυσανασχετώντας με την γεύση του. Λες και ήξερε από γλώσσες στην χώρα της… Η επόμενη κίνηση να σβήσει μέσα στο ψάρι το τσιγάρο της… Εκείνη την ώρα κι ενώ το ζευγάρι χαριεντιζόταν με χαμόγελα και γλυκόλογα ο 60χρονος τα πήρε στο κρανίο, έσκασε ένα σκαμπίλι στη νεαρή και ειδοποίησε ταξί και την έστειλε στο σπίτι της.

Θεώρησε προσβλητική την συμπεριφορά και αγένεια να αντιδράσει έτσι. Ο ίδιος όμως παρέμεινε κι απόλαυσε τα μπαρμπούνια του πληρώνοντας στο τέλος το λογαριασμό και δείχνοντας ότι τελικά υπάρχουν μάγκες με αρχές…

Πηγή: Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: