Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΓΕΣ: Γενικό Επιτελείο ... Στύσης; - Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν;


Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα Γενικό Επιτελείο; Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ναι, του ένδοξου κατά το παρελθόν Ελληνικού Στρατού, δεν ασχολείται με το "μαύρο χάλι" της εκπαίδευσης, της έλλειψης πυρομαχικών, την έλλειψης ΤΟΜΑ, των περικοπών, της έλλειψης προσωπικού, της μείωσης ακόμα και του συσσίτιο του προσωπικού, από το εθνοκτόνο Μνημόνιο, αλλά εκδίδει ανακοίνωσεις για θέματα του ... πέους!

Έτσι το είδαμε κι αυτό: Απάντηση σε δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι στο 401 ΓΣΝΑ εκτελούνται εγχειρήσεις σε δικαιούχους στρατιωτικούς αποκατάστασης της ... στύσης του! Πόσο περισσότερο να "πατώσει" ένα Επιτελείο; Τι έλεγε το δημοσίευμα (στο ΕΘΝΟΣ);
Ότι γίνονται επεμβάσεις αποκατάστασης στυτικής δυσλειτουργίας σε απόστρατους που είχαν προβλήματα στύσης με τη μέθοδο..."κανονάκι" και με οικονομική επιβάρυνση των προϋπολογισμών των στρατιωτικών νοσοκομείων διέταξε το υπουργείο Άμυνας!

Πρόκειται για τη μέθοδο όπου τοποθετείται ένα είδος “αντλίας” που βοηθά στη στύση.

Σε αυτό το "καυτό θέμα" αποφάσισε να απαντήσει το ΓΕΣ.

Για την ιστορία αξίζει να δούμε την απίθανη ανακοίνωση:

"Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, που αφορούν στην «βιομηχανία ανόρθωσης (σ.σ. πέους) που έχει στηθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία από το 401 ΓΣΝΑ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 επεμβάσεις τέτοιου τύπου, σε ασθενείς οι οποίοι έπασχαν από σοβαρές επιπλοκές μεταβολικών νοσημάτων και προηγηθείσες βαρείες ογκολογικές επεμβάσεις.

Παρ’ όλ’ αυτά, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, έχει διατάξει την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την διερεύνηση των καταγγελλομένων παρατυπιών σε βάθος".


Που είστε Δαβάκη, Τσακαλώτε, Παπάγο, Γρίβα, να δείτε ποιοι σας διαδέχτηκαν και με τι ασχολούνται...

Πηγή: DefenceNet

Δεν υπάρχουν σχόλια: