Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δηλώσεις Κυριάκου Βελόπουλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καρφίτσα

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25-09-2010

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος    του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καρφίτσα:

Δημοσιογράφος: στην παρουσίαση του συνδυασμού του ο κ Ψωμιάδης υποστήριξε ότι η ψυχή των ψηφοφόρων του Λ.Α.Ο.Σ. τον στηρίζουν. Τι του απαντάτε;

Βελόπουλος: «Εγώ ούτε ψυχολόγος, είμαι ούτε ψυχίατρος. Δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση στους πολίτες ψηφοφόρους. Αν μπορεί να το κάνει ο κ. Ψωμιάδης, άλλωστε μπορεί να υποδυθεί πολλές προσωπικότητες και πολλά επαγγέλματα, εγώ δεν το κάνω. Φίλος ο Παναγιώτης αλλά φιλτάτη η αλήθεια».

Δημοσιογράφος: « Την Πέμπτη χαρακτηρίσατε ,, αλεξιπτωτιστές ,, πρώην στελέχη του Λ.Α.Ο.Σ που συμπεριλήφθηκαν στο ψηφοδέλτιο του Π. Ψωμιάδη. Τι σας οδήγησε σε αυτήν την δήλωση

Βελόπουλος:  « Τους κυρίους αυτούς δεν τους ήξερε κανένας. Ο πρόεδρος του κόμματος τους πήρε και τους έκανε στελέχη. Δεν ασχολούμαι με το θέμα» .

Δημοσιογράφος: « Άρα δεν σας αφορούν και οι εσωκομματικές εξελίξεις του Λ.Α.Ο.Σ στο Κιλκίς .

Βελόπουλος: «  Είμαι από τους βουλευτές που με τον κομματικό μηχανισμό του Λ.Α.Ο.Σ δεν έχω και δεν θέλω να έχω ιδιαίτερες σχέσεις. Αυτό το λέω υπό την έννοια πως άλλο το κόμμα, άλλο η κοινοβουλευτική ομάδα. Ο καθείς μπορεί να τραβήξει το δρόμο του» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: