Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Aνακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ


Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για τις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την Κυριακή τους υποψηφίους του για τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους της χώρας. Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε κατά της διάρκεια της τριήμερης συνδιάσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Καμίνης θα είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το δήμο της Αθήνας, ο Γιάννης Μίχας, στον Πειραιά και ο Γιάννης Μπουτάρης για το δήμο της Θεσσαλονίκης. Ο Μ. Μπόλαρης είναι υποψήφιος στην περιφέρει της Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γ. Σγουρός στην περιφέρεια Αττικής.Στο δήμο Ρόδου υποψήφιος θα είναι ο Στάθης Πουσουρνάς, και στο δήμο Πάτρας ο Δημήτρης Κατσικόπουλος.

Ο Θανάσης Τσούρας, ανακοίνωσε και τους υποψηφίους στις 13 περιφέρειες

Αττική: Γιάννης Σγουρός

Κεντρική Μακεδονία: Μάρκος Μπόλας

Ανατολική Μακεδονία – Θράκη: Άρης Γιαννακίδης

Δυτική Μακεδονία: Γιάννης Παπαιορδανίδης

Ηπείρου: Βαγγέλης Αργύρης

Θεσσαλίας: Απόστολος Παπατόλιας

Δυτική Ελλάδα: Απόστολος Κατσιφάρας

Στερεά Ελλάδα: Κλέαρχος Περγαντάς

Πελοπόννησος: Πέτρος Τατούλης

Βορείου Αιγαίου: Νάσος Γιακαλής

Νοτίου Αιγαίου: Γιάννης Μαχαιρίδης

Κρήτης: Σταύρος Αρναουτάκης

Δεν ανακοινώθηκε ο υποψήφιος για τα Ιόνια Νησιά. Ο κ. Τσούρας, είπε ότι η ανακοίνωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Πρόσθεσε πως το πρόσωπο έχει επιλεγεί και προέρχεται από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Κριτική από ΝΔ

«Προφανώς, προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως - όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο».

Δήλωση του ΚΚΕ για τις υποψηφιότητες

Αυτά που συμβαίνουν με τις υποψηφιότητες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ είναι για καλοκαιρινές επιθεωρήσεις και για τα πανηγύρια. Είναι ευτύχημα για το λαό που μπορεί να στηριχθεί στο ΚΚΕ. Σε συμπόρευση μαζί του μπορεί να αποκρούσει τα χειρότερα που του φέρνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και να αλλάξει τα πράγματα προς όφελός του.

Η Δημοκρατική Αριστερά για την υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη

Τώρα ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια με αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος της Αθήνας, για να ηττηθεί η σημερινή δημοτική αρχή που συσσώρευσε μόνο μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στην πόλη, για μια νέα και ουσιαστική σχέση των πολιτών με τον Δήμο. Τώρα, η υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη είναι υπόθεση της κοινωνίας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: