Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Γιατί δεν θα ψηφίσω Παπαμιμίκο


Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά την ομιλία Παπαμιμίκου χθες το βράδυ στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, προκειμένου να αποκρυσταλλώσω άποψη για το ποιον τελικά θα ψηφίσω για νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, όπως είχα παρακολουθήσει πριν από λίγο καιρό την ομιλία του επίσης υποψηφίου προέδρου ΟΝΝΕΔ Ελλάδος Κώστα Χατζή, όταν είχε επισκεφτεί την Κατερίνη. Μέχρι χθες άκουγα πολλά και ήμουν ακόμη αναποφάσιστος. Μετά την ομιλία του Παπαμιμίκου έλαβα πλέον την απόφαση μου.

Από αυτά που κατάλαβα από όσα είπε ο κ. Παπαμιμίκος είναι ότι αν τον εκλέξουμε πρόεδρο, η ΟΝΝΕΔ θα κινηθεί στα ίδια θολά οράματα του "μεσαίου" χώρου χωρίς ιδεολογία, χωρίς πυξίδα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς μαχητικότητα, προς ένα μέλλον γκρίζο χωρίς ελπίδα που δεν οδηγεί πουθενά.

Και πείστηκα επίσης από αυτά που είδα και άκουσα ότι ο Παπαμιμίκος πατρονάρεται και παίζει το παιχνίδι της Ντόρας. Ένα παιχνίδι που αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οδηγεί στην υπονόμευση του εκλεγμένου από τη βάση ηγέτη του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και στα σκοτεινά μονοπάτια της υλοποίησης των ευσεβών πόθων του ντορικού στρατοπέδου για διάσπαση της ΝΔ.

Όχι κύριε Παπαμιμίκο. Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε.

Καλώ όλους τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ να απομονώσουμε όσους επιμένουν στο διασπαστικό παιχνίδι της Ντόρας, καταψηφίζοντας τον Παπαμιμίκο και υπερψηφίζοντας τον Κώστα Χατζή, στηρίζοντας το σύνθημα του : "ΗΘΟΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ".

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
Κατερίνη

Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: