Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ο Αφρικανός μπήκε μέσα σα νοικοκύρης


ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η γυναίκα φοβήθηκε όταν τον αντίκρισε γιατί νόμιζε ότι ήρθε ο σύζυγός της
Η αφηρημάδα της γυναίκας να αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού στην πόρτα του διαμερίσματος χωρίς να το αντιληφθεί, κόντεψε να γίνει αφορμή να της αδειάσουν το σπίτι, στην περιοχή του πανεπιστημίου.

Ο τύπος που βρήκε την πόρτα με τα κλειδιά πάνω, ήταν ένας Αφρικανός δύο μέτρα όπως τον περιέγραψε, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και μπήκε στο σπίτι σαν κύριος. Η γυναίκα που έκανε δουλειές στην κουζίνα, νόμισε επέστρεψε ο άντρας της νωρίτερα και τον φώναξε με το όνομά του, όταν δεν πήρε απάντηση, βγήκε στο χολ και βρέθηκε μπροστά στον δίμετρο αράπη.

Ο ίδιος έφυγε αμέσως, παίρνοντας και τα κλειδιά. Η γυναίκα πήγε στην επιχείρηση του άνδρα της αναστατωμένη και οι δύο μαζί γύρισαν στο σπίτι για να δουν πως θα αντιδράσουν. Η δεύτερη έκπληξη ήταν όταν ανοίγοντας την πόρτα, ο επίδοξος διαρρήκτης ήταν μέσα και σκάλιζε στα συρτάρια. Ξανά νέο σκηνικό καταδίωξης που αυτή την φορά έληξε με την φυγή του αφρικανού ο οποίος άφησε πίσω τα κλειδιά. Αν τελικά ειδοποίησαν την αστυνομία και αν άλλαξαν κλειδαριά μετά το συμβάν, δεν τον γνωρίζουμε, αλλά θα έχουν να το λένε.

Πηγή: Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: