Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

"Στην Ευρώπη είναι οι Γάλλοι που την έχουν πιο μεγάλη..." ;


του Γιώργου Δαράτου (NewsTime)

Στην Ευρώπη είναι οι Γάλλοι που την έχουν πιο μεγάλη, αν βασισθούμε στην πανευρωπαϊκή έρευνα που δημοσίευσε το γερμανικό «Institut fur Kondom-Beratung» ειδικό στην παροχή συμβουλών στους κατασκευαστές προφυλακτικών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την έρευνα μέτρησης του μήκους του πέους σε στύση 10.477 ανδρών από 25 χώρες μέλη της Κοινότητας πρώτοι στο μήκος του πέους τους (μέσος όρος, φυσικά) έρχονται οι Γάλλοι με 15,48 εκατοστά. Ακολουθούν από κοντά οι Σουηδοί με 15,36 εκατοστά με τρίτους τους (ποιος θα το φανταζόταν) τους Εσθονούς με 15,17 εκατοστά.

Ενδιαφέρον εμφανίζουν τα μήκη των πεών των τριών τελευταίων στον πίνακα δηλαδή των Βρετανών με 13,32 εκατ.,των Ιρλανδών με 12,78 εκατ. ενώ τελευταίοι των τελευταίων βρίσκονται οι Έλληνες με μήκος πέους(επαναλαμβάνω, πρόκειται για μέσον όρο) που φθάνει μόλις τα 12,18 εκατοστά.

Σ' ένα πολιτισμό που λατρεύει ό,τι είναι μεγάλο (βλέπε και την βλακώδη αμερικανική φράση: «Big is beautiful”) μπορεί κανείς να καταλάβει σε πόσο μειονεκτική θέση θα νοιώσουν ότι βρίσκονται οι Έλληνες όταν διαβάσουν αυτή την είδηση. Για να τους παρηγορήσουμε λοιπόν θα πρέπει να τους θυμίσουμε ότι οι αρχαίοι πρόγονοι τους (τρομάρα τους) θεωρούσαν τα μεγάλα πέα (και όχι πέη, ας είναι σιγμόληκτο της τρίτης κλήσεως) το άκρον άωτον της ασχήμιας αφού το μέγεθος τους βρισκόταν σε αντίθεση προς τις γενικότερες σωματικές αναλογίες που αυτοί θεωρούσαν ως ιδανικές ως προς την ωραιότητα και την αρμονία τους.

Για το λόγο αυτό δεν θα δείτε ποτέ στα κλασικά αγάλματα άνδρες ή έφηβους με μεγάλα «πουλιά», το αντίθετο. Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άνδρες είχαν προσδιορίσει τους κανόνες του ωραίου. Οι γυναίκες στον γυναικωνίτη. Έτσι δεν γνωρίζουμε τη δική τους άποψη περί μεγέθους πεών.

Πηγή: Foreign Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: