Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Γιατί ο Αντώνης πήρε μικρό ποσοστό στην Χαλκιδική


Η γνώμη μας είναι ότι το μικρό ποσοστό (43,3%) που πήρε, σε σύγκριση με άλλες περιοχές, ο Αντώνης στην Χαλκιδική, οφείλεται στην δημόσια υποστήριξη του από τον Νομάρχη Αστέριο Ζωγράφο.

Εάν δεν τον υποστήριζε δημόσια, ο Αντώνης θα έπαιρνε τουλάχιστον 10 μονάδες πάνω.

Αυτή είναι η άποψη μας.

Και ο Τσούφης δεν έχει πολλές συμπάθειες στον Πολύγυρο και γενικά στην Χαλκιδική. Σε αυτούς τους δύο οφείλεται αυτό το ποσοστό. Κατά τη γνώμη μας πάντα.

Δεν θα τους ευχαριστήσουμε φυσικά για αυτό το αποτέλεσμα.

Βέβαια όλα αυτά είναι παρελθόν. Όμως για να μην πάθει ότι έπαθε και ο Κώστας Καραμανλής, ας προσέξει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μερικά στελέχη, που του κάνουν ζημιά.

Εμείς είμαστε με τον Αντώνη, τον άνθρωπο Αντώνη. Όσο για τον πολιτικό Αντώνη, θα τον στηρίζουμε αν παίρνει σωστές αποφάσεις. Αν όχι, φυσικά και θα του κάνουμε κριτική, και για το δικό του καλό και γιατί εμείς τον αγαπάμε πραγματικά και το ξέρει.

Ένα παράδειγμα μόνο από την τακτική τους: Ενώ στείλανε τις υπογραφές των 150 στελεχών που υποστήριζαν τον Αντώνη Σαμαρά σε όλα τα blogs της Χαλκιδικής, σε εμάς το στείλανε 2 ώρες αργότερα, αφού είχε δημοσιευθεί σε όλα τα blogs. Το δικό μας blog ήταν το πρώτο (όχι μόνο στην Χαλκιδική, αλλά σε όλη την Ελλάδα) που στήριξε την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά από την στιγμή που ανακοινώθηκε. Τότε που οι δημοσκοπήσεις του δίνανε 14% αυτοί οι δύο που ήταν; Τον Αβραμόπουλο δεν στήριζε ο Ζωγράφος ή κάνουμε λάθος;

Αν ο Αβραμόπουλος έμενε ως το τέλος, διεκδικητής για την Προεδρία, ο Ζωγράφος θα υποστήριζε τον Αντώνη Σαμαρά; Δεν το νομίζουμε...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati to blog sas einai gia ton p..tso kai den to diavazi kaneis.Gia ayto.Tzampa trehate kai glyfate tin ND koroida.

Τα Ανήλια είπε...

Δεν κατάλαβες κάτι. Ούτε για θέσεις πηγαίνουμε στη Νέα Δημοκρατία ούτε για αξιώματα.

Άρα τα υπόλοιπα που λες, τα κάνουν αυτοί που τους είχαν υποσχεθεί θέσεις.

Το αν διαβάζουν ή όχι το blog μας, αυτό φαίνεται από τους επισκέπτες. Εσύ πάντως το διαβάζεις. Άρα σίγουρα το διαβάζει ένας και όχι κανένας όπως είπες.

Τα Ανήλια είπε...

Ανώνυμε συκοφάντη ας βρεθεί έστω και ένας να πει ότι τον "γλύψαμε". Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι σαν τα μούτρα σου, ούτε σκέφτονται σαν εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο εκνευρισμός του σχολιαστή δείχνει ότι έχετε δίκιο σε αυτά που γράψατε. Αφού σας πολεμούν αυτοί που υποτίθεται ότι στήριξαν τον Σαμαρά, να γιατί πήρε αυτό το ποσοστό η Ντόρα στη Χαλκιδική. Κάτι σάπιο υπάρχει εκεί κατά το Διοικητήριο.

Ανώνυμος είπε...

Εκτος από το διοικητήριο ψήφισαν και μερικές ακόμα χιλιάδες κόσμου εκ των οποίων κάποιοι σας διαβάζουν. Οι αναλύσεις σου για το εκλογικό αποτέλεσμα όμως είναι γεμάτες προκατάληψη και φανατισμό και πολύ μακριά από πολιτική ανάλυση. Αυτά μπορώ να τα ακούσω πιθανότατα από αγράμματους γέρους σε καφενείο

Τα Ανήλια είπε...

Σεβαστές όλες οι απόψεις.

Άλλωστε για αυτό υπάρχει ο σχολιασμός.