Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Κλείνουν σχολεία σε όλη την Ελλάδα


Τμήματα σχολείων σε πέντε νομούς της χώρας αποφασίστηκε να κλείσουν για επτά μέρες λόγω συρροής κρουσμάτων γρίπης.

Στην Αθήνα κλείνουν το πρώτο 12θέσιο Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ, το 2ο 4θέσιο Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ, το πρώτο 2θέσιο Νηπιαγωγείο ΕΛΕΠΑΠ, το τμήμα Στ1 του Δημοτικού Σχολείου «Χρυσόστομος Σμύρνης» του Λεοντίου Λυκείου Ν. Σμύρνης και τα τμήματα Α4 και Γ2 του 8ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης «Εστία». Στη Θεσσαλονίκη σταματά η λειτουργία στο 1ο Γενικό Λύκειο Κουφαλίων.

Στην Χαλκιδική κλείνουν τα τμήματα A2, Β1 και Γ1 Τμήματα του Γενικού Λυκείου Νέας Τριγλίας. Στις Σέρρες η δευτέρα τάξη του 24ου Δημοτικού Σχολείου μέσα στην πόλη. Τέλος, λουκέτο για επτά μέρες μπαίνει και στο Γ2 τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου Λέρου.

Την ίδια ώρα, στην Ρωσία ο δήμαρχος της Μόσχας ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει κατά μία εβδομάδα τις σχολικές διακοπές ώστε τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 15 Νοέμβριου, εξαιτίας μιας της επιδημίας γρίπης και αναπνευστικών ασθενειών. Δεν διευκρινίστηκε πάντως αν πρόκειται για Η1Ν1.

Πηγή: Hellenic Business

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAI AYTO TI SHESI EXEI ME TON SAMARA?GIA GRIGORA VALTE THEMA ME TON SAMARA.POS XIPNISE SIMERA STRAVA I ANAPODA?

MITSOKOSTAS

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάθει στέρηση για τον Σαμαρά? Σε καλό δρόμο βρίσκεσαι. Όχι τίποτα άλλο, ούτε μια ψήφο στη Ντορίτα δεν έριξες. 2 ήταν 2 έμειναν. Βοηθείστε την λίγο την κοπέλα να ανέβει. Με λίγη βοήθεια μπορεί να φτάσει και το 30%.