Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

15χρονη «εξαφανίστηκε» για να βρει τον έρωτά της στην... Κεφαλονιά


Μέχρι το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς έφτασε μια 15χρονη από τα Σήμαντρα Χαλκιδικής για να συναντήσει τον... έρωτα στο πρόσωπο ενός 17χρονου που γνώρισε μέσω του Διαδικτύου.

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να συνομιλούν καθημερινά με τις ώρες. Πριν από μερικές μέρες το κορίτσι πήρε την απόφαση να πάει να συναντήσει τον 17χρονο και έφυγε από το σπίτι της. Εφτασε αρχικά στη Θεσσαλονίκη κι από εκεί ταξίδεψε με το ΚΤΕΛ μέχρι το Αργοστόλι όπου και βρήκε τον αγαπημένο της.

Η μητέρα της έκανε δήλωση εξαφάνισης στην Ασφάλεια Πολυγύρου, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους αστυνομικούς ότι η κόρη της ήταν καθημερινά για αρκετές ώρες στο Διαδίκτυο και συνομιλούσε με καινούργιους φίλους, όπως της είχε πει.

Αστυνομικοί από το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης έλεγξαν τον υπολογιστή της 15χρονης και εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 17χρονου στο Αργοστόλι. Σε συνεργασία με την αστυνομία στην Κεφαλονιά, εντόπισαν και την 15χρονη, την οποία και οδήγησαν στο εκεί αστυνομικό τμήμα.

Χθες το βράδυ οι γονείς έφτασαν από τη Χαλκιδική στο νησί με σκοπό να την πάρουν πίσω στο σπίτι τους.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: