Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Γεύμα με μανέστρα στην Αθήνα με δύο πρώην βουλευτές Χαλκιδικής !!!


Εντονες εσωκομματικές διεργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη στη Νέα Δημοκρατία και τα μυστικά δείπνα και γεύματα, αλλά και οι μυστικές συναντήσεις μεταξύ των κομματικών και κυβερνητικών στελεχών αυξάνονται καθημερινά. Στην πορεία προς το συνέδριο της ΝΔ και στην εκλογή από τη βάση καταγράφονται ενδιαφέρουσες συνάξεις μεταξύ βουλευτών, νυν και πρώην, και στελεχών, όπου συζητούνται οι εξελίξεις που διαμορφώνονται.

Η πλειονότητα των στελεχών της ΝΔ εκτιμά ότι τα δεδομένα αλλάζουν σημαντικά στην αξιωματική αντιπολίτευση και όλοι κινούνται στο μεταίχμιο της «μετακαραμανλικής» εποχής και συνάπτουν συμμαχίες με τους διαδόχους, επιχειρώντας να τοποθετηθούν εγκαίρως στο στρατόπεδο που θεωρούν ότι θα κυριαρχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», χθες το βράδυ έγινε σε απόσταση «αναπνοής» από τη Ρηγίλλης ένα δείπνο με 35 πρώην και τέως βουλευτές της ΝΔ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της κυρίας Μπακογιάννη.

Η σύναξη, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του πρώην βουλευτή Αρκαδίας κ. Δ. Κωστόπουλου , έγινε στον «Μαγεμένο αυλό» και καλεσμένοι μεταξύ άλλων, ήταν οι εξής: Οι κυρίες Παρθένα Φουντουκίδου και Αθηνά Κόρκα και οι κκ. Θ. Σκρέκας, Ηλ. Καλλιώρας, Αν. Λιάσκος, Αδ. Ρεγκούζας, Π. Σκανδαλάκης, Π. Αδρακτάς, Π. Μελάς, Β. Πάππας, Αθ. Φλωρίνης , Λ. Λυμπερακίδης, Θ. Δημοσχάκης, Ν. Αγγελόπουλος , Γ. Σαλαγκούδης και Γ. Ορφανός.

Πηγή: Το Βήμα

Καταλάβατε κορόιδα πως σας δούλευαν κάποιοι στην Χαλκιδική;

Μερικοί κόβανε και φλέβες για την "μεγάλη αδικία" που έγινε στον Αθηναίο Φλωρίνη από τον Βασίλη Πάππα.


Ολίγη ντροπή;

Ολίγο φιλότιμο;

"Τα γαλάζια σου γράμματα... κάθομαι και διαβάζω..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: