Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Μία άλλη άποψη για το Τρωκτικό


Τρωκτικό σεξ (η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...με την όπισθεν)

Έι...Ψιτ...Κε Γκιόλια...(και σεις πιτσιρίκια του "Τρωκτικού")

Εξαιρετικός ο πρόσφατος λίβελος για τη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης, για τον κακό Μάκη, τη κυβέρνηση και τη πουτάνα κοινωνία που σας φθονούν γιατί είστε το Νο1 μπλογκ παγκοσμίως. (Φυσικά αυτό το πιστεύετε μόνο εσείς και το απαίδευτο αναγνωστικό κοινό σας).

Αφού τελικά ο πρωθυπουργός έμεινε στεντόρειος να παίζει Playstation, τα αυτιά που ελπίζατε να ιδρώσουν δεν ίδρωσαν και η ατμόσφαιρα μύριζε διαδικτυακό κλάσιμο και ναφθαλίνη, έγινε το θαύμα: Οι ουρανοί άνοιξαν, η ελευθερία επανήλθε και το 'Τρωκτικό' σας είναι ξανά 'on air'. Και όλα αυτά μόλις έξι ώρες αργότερα από το "κλείσιμο".

Η μαχόμενη δημοσιογραφία θριάμβευσε για μια ακόμη φορά: Δυναμική επιστροφή στα βυζιά θνησιγενών σταρ και στους κοιλιακούς του Σάκη, με ολίγη από πολιτική ανάλυση για κατατονικούς. (Μέχρι το επόμενο σκάνδαλο Ζαχόπουλου).

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει βλέπεις. 'Επρεπε να το ξέρεις όμως κυρ Γκιόλια μου εκεί στο άντρο του Κοντομηνά, ότι ο άδειος τενεκές είναι αυτός που κάνει το μεγαλύτερο σαματά.

Μα ούτε μια σκηνοθεσία της προκοπής πια...;

Πηγή: Ή ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: