Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Κάλπες το 2011 «βλέπει» ο κ. Μητσοτάκης



Εκλογές το 2011 βλέπει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος είχε χθες εφόλης της ύλης τετ α τετ με τον πρώην υπουργό Γ. Βουλγαράκη στο γραφείο του στην Αραβαντινού, θεωρεί καταστροφικό για τη χώρα να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο και πιστεύει ότι ο Κ. Καραμανλής δεν θα το πράξει.

Μάλιστα, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να εκτιμά ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου να επιμείνει μέχρι τέλους στην άρνησή του να συναινέσει στην επανεκλογή του Κάρ. Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας και πιστεύει ότι από τις αρχές του νέου χρόνου, η παραπάνω θέση θα διαφοροποιηθεί.

Στη χθεσινή συνάντηση αναλύθηκε η πολιτική συγκυρία, αλλά και η τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μακρά αναφορά στην υπόθεση της συμμετοχής ή μη στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. όσων βουλευτών το όνομα ενεπλάκη σε υποθέσεις με σκιά σκανδάλων.

Ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να παρακολουθεί με ιδιαίτερη περίσκεψη την αμφίσημη στάση του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς θεωρεί ότι ο διαρκής θόρυβος από τη συντήρηση της σχετικής συζήτησης είναι βλαπτικός για τη Ν.Δ.

Εξίσου προβληματισμένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός για τις συνέπειες της οικονομικής ύφεσης και τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν για τον τομέα της ασφάλειας και της λαθρομετανάστευσης.

Ελλη Τριανταφυλλου

Πηγή: Καθημερινή

Τι τον ενδιαφέρει τον 92χρονο Μητσοτάκη η Προεδρική εκλογή; Όσο για το 2011, ο Μητσοτάκης θα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

Οι δηλώσεις τον μάραναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: