Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Έκρηξη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης



Πολύ μεγάλη ήταν έκρηξη που έγινε στις σκάλες μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου, στην οδό Μ. Βόγδου 18 ενώ την ίδια στιγμή στον δεύτερο όροφο συνεδρίαζαν οι ΔΑΠιτες!!!

Πιθανότατα οι δύο άγνωστοι έχασαν τον έλεγχο της σακούλας μέσα στην οποία είχαν τοποθετημένη την αυτοσχέδια βόμβα και αυτή εξερράγη σχεδόν στα χέρια τους.

Οι δύο αποχώρισαν από το κτίριο τρέχοντας. Οι ΔΑΠίτες έμειναν στα γραφεία της ΝΟΔΕ μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις!!!

Φαίνεται ότι οι άγνωστοι προσπάθησαν αυτήν την φορά να κάνουν ένα φαντασμαγορικό χτύπημα. Όμως η τύχη δεν τους χαμογέλασε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την αστυνομία της Ξάνθης λένε ότι πιθανότατα ανεβαίνοντας οι δύο νεαροί από τον πρώτο στον δεύτερο όροφο του τετραώροφου κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης, τους έπεσε η τσάντα με την βόμβα, με αποτέλεσμα αυτή να εκραγεί πρόωρα.

Η αστυνομία εξετάζει μάλιστα το ενδεχόμενο οι δύο να είναι και ελαφρά τραυματισμένοι γι αυτό διεξάγονται έρευνες σε πιθανά σημεία σε όλη την Ξάνθη.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ έφτασαν αρκετοί πολιτικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολίτες που άκουσαν την έκρηξη εκατοντάδες μέτρα μακριά. Υλικές ζημιές δεν υπάρχουν, ούτε και προκλήθηκε πυρκαγιά στο σημείο.

Πηγή: Xanthi-News

Δεν υπάρχουν σχόλια: