Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο Δ. Αβραμόπουλος

Ο επίτροπος της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Κριτική στην πορεία του κόμματος μετά τις 25 Ιανουαρίου

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο Έλληνας επίτροπος στην Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, άσκησε κριτική για την τακτική του κόμματος μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Επιθυμώ να δηλώσω ότι λόγω της συνεχούς ενασχόλησης με τα ευρωπαϊκά θέματα σε καθημερινή βάση και με το βάρος της ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θέτω στην διάθεση του προέδρου και της παράταξης την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. που κατέχω, ώστε στο στάδιο που ακολουθεί να καλυφθεί από ένα στέλεχος που θα είναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξής μας.
Θεωρώ επίσης ότι η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου από εκπρόσωπο της νέας γενιάς θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Είναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτή την παράταξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

Είπε ακόμη ότι στις 25 Ιανουαρίου ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού γύρισε την πλάτη στη Ν.Δ..

«Δεν μπορούμε να αποδίδουμε την ήττα στην παροχολογία του αντιπάλου, πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Να τελειώσουμε σήμερα με την φοβική Ν.Δ.», τόνισε.

Συνεργάτες του Έλληνα επιτρόπου ανέφεραν πως την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. δεν την είχε αποκαλύψει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: