Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Δυναμική παρουσία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και στη Ρουμανία

Η Χαλκιδική για 10η συνεχή χρονιά συμμετείχε στην έκθεση TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με αυτόνομο περίπτερο 30 τετραγωνικών μέτρων.

Η επισκεψιμότητα κυρίως τις ημέρες του κοινού έφτασε τα 1500 άτομα.

Η εκτίμηση με τις έως τώρα προκρατήσεις είναι για αύξηση 7 με 10 %. Σ' αυτό συμβάλει η δυναμική παρουσία των ελληνικών τουριστικών πρακτόρων καθώς και οι απευθείας διαδικτυακές κρατήσεις, που τα τελευταία χρόνια καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των τουριστών - επισκεπτών σε όλα τα καταλύματα.

Το περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής επισκέφτηκαν ο Έλληνας Πρέσβης, κ. Γρηγόρης Βασιλοκωνσταντάκης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κα. Κυριακή Μπουλασίδου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της χώρας (Christian Tour, Mareea, Romadria κ.α.).


Τον Τουριστικό Οργανισμό εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του κ. Γρηγόρης Τάσιος καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι. Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική παρουσία πολλών προορισμών της χώρας μας υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και την οργάνωση της HELEXPO - ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: