Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσθένης Δαββέτας - Παρουσίαση βιβλίου & συζήτηση «Κρίση και δημιουργία»

κλικ για μεγέθυνση
O διάσημος σχεδιαστής μόδας Αzzedine Alaia
για πρώτη φορά στην Ελλάδα
σε μια συζήτηση με θέμα «Κρίση και δημιουργία»

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00
Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30

Ο Azzedine Alaia [Αζεντίν Αλαϊά], ο σχεδιαστής-σύμβολο, ο θρύλος της μόδας που οι fashionistas όλου του κόσμου λάτρεψαν για τα υπερεφαρμοστά φορέματά του, επισκέπτεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος του Megaron Plus, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 19:00). Ο γαλλοτυνήσιος δημιουργός θα συνομιλήσει με τον λογοτέχνη, εικαστικό και Καθηγητή Φιλοσοφίας της Τέχνης Δημοσθένη Δαββέτα και θα προσεγγίσει το θέμα «Κρίση και δημιουργία».
Οι δύο συνομιλητές θα εστιάσουν το ενδιαφέρον τους στα ζητήματα της μόδας, της κρίσης και της δημιουργίας και θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: Η  κρίση, εκτός  από τις  οδυνηρές της συνέπειες, μήπως  μπορεί  να  γίνει αφετηρία για  αυτογνωσιακή πορεία σε  προσωπικό και συλλογικό  επίπεδο; Και η  μόδα πώς  μπορεί  να  συμβάλει σε  κάτι  τέτοιο; Ειδικότερα,  σε ποια  κοινωνικά, ιστορικά και αισθητικά θεμέλια στηρίζεται η μόδα του Αζεντίν Αλαϊά;

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων αρχίζει στις 17:30.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 210 72.82.333, www.megaron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: