Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Σε κατ' οίκον περιορισμό θα παραμείνει η Ελένη Ζαρούλια

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια (φωτογραφία αρχείου). fosphotos/Aggeliki Koronaiou

Μπορεί να μεταβαίνει μόνο στη Βουλή

 Κατ’ οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που κλήθηκε να άρει τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ των ανακριτριών και του Εισαγγελέα, τάχθηκε υπέρ της άποψης των δικαστικών λειτουργών να αφεθεί ελεύθερη η κ. Ζαρούλια με κατ’ οίκον περιορισμό και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ θα μεταβαίνει μόνο στη Βουλή για να ασκεί τα κοινοβουλευτικά καθήκοντά της.


Συμπληρωματική απολογία για Κασιδιάρη - Μίχο

Την ίδια ώρα οι εφέτες ανακρίτριες καλούν σε συμπληρωματική απολογία αύριο Πέμπτη τους βουλευτές του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη και Νίκο Μίχο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο Ν. Μίχος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Την Παρασκευή έχουν κληθεί σε απολογία ο προφυλακισμένος αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος και οι επίσης προφυλακισμένοι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Λαγός, προκειμένου να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Οι αρχηγός του κόμματος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζουν το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: