Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Απίστευτη δήλωση Γρηγοράκου: Ψηφίστε Ελιά να μην γίνουμε... Ουκρανία

Προεκλογικό μήνυμα σε έντονους τόνους εν όψει της 25ης Μαΐου έστειλε το βράδυ της Δευτέρας ο Λεωνίδας Γρηγοράκος από το Βόλο, απ” όπου και μίλησε σε συγκέντρωση της Ελιάς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους πολίτες να διερωτηθούν πριν ψηφίσουν «εάν την Κυριακή το βράδυ των εκλογών θέλουν η Ελλάδα να είναι μία χώρα που θα υποστεί ότι έχουν υποστεί χώρες όπως η Ουκρανία, ή χώρες της Βόρειας Αφρικής …».

Ο κ. Γρηγοράκος πρόσθεσε πως «αυτό που κρίνεται στις ευρωεκλογές είναι η σταθερότητα της Κυβέρνησης. Εάν ο λαός θέλει να στηρίξει μία Κυβέρνηση που “έχει βάλει πλάτη” πρέπει να στηρίξει την ΕΛΙΑ και το ΠΑΣΟΚ που έχασε πολλές δυνάμεις σε αυτή την πορεία, έφτασε στο 12%.
Εάν δεν επικυρωθεί η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει στην Κυβέρνηση για να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, δεν μπορεί να υπάρχει σταθερότητα στην Κυβέρνηση».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σενάρια για την επόμενη μέρα, αναφέροντας «δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, η ΕΛΙΑ και το ΠΑΣΟΚ να φανούν στις εκλογές ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν ένας βουλευτής που δεν έχει τη νομιμοποίηση στο Νομό του ή το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΙΑ που δεν θα έχει νομιμοποίηση να συνεχίσει να είναι στην Κυβέρνηση ή να είναι μέλος μίας Κυβέρνησης που δεν θα είναι σταθερή».

Πηγή: TheInsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: