Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Εν μέσω χειροκροτημάτων και αποδοκιμασιών η άφιξη στα Τρίκαλα του Ευάγγελου Βενιζέλου



Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου

Αποκλειστικές σκηνές που κατέγραψε το trikalanews.gr από την άφιξη του Προέδρου του ΠαΣοΚ στα Τρίκαλα

Εν μέσω ..αντικρουόμενων συνθημάτων αφίχθη χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να «στηρίξει» το Ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς» σε πολιτική ομιλία στο Επιμελητήριο της πόλης.

Από νωρίς το μεσημέρι όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, είχε θέσει σε εφαρμογή σχέδιο προστασίας του κ. Βενιζέλου, με ισχυρή αστυνόμευση του χώρου και ελέγχους σε παρακείμενα καταστήματα με την συνδρομή και Αστυνομικού σκύλου που έλεγξε όλους τους χώρους.

Φυσικά το κύριο σχέδιο, περιλάμβανε την απομόνωση διαδηλωτών που είχαν προαναγγείλει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δικαστηρίων, μερικά μέτρα μακριά από το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Κλούβες με ΜΑΤ και περιπολικά, είχαν πάρει «θέσεις μάχης» και δεκάδες Αστυνομικοί ένστολοι ή με πολιτικά ήταν σε επιφυλακή, για να αποτρέψουν προσέγγιση των διαδηλωτών στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Η άφιξη του κ. Βενιζέλου, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, «πυροδότησε» χειροκροτήματα και ζητωκραυγές από ένθερμους υποστηρικτές του και … «γαλλικά» από τους διαδηλωτές.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, που υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΠαΣοΚ …δικαιολογήθηκε για την …παλαιότητα του κτιρίου που δεν διαθέτει ασανσέρ, με αποτέλεσμα ο κ. Βενιζέλος, να κάνει …γυμναστική ανεβαίνοντας στον 2ο όροφο του κτιρίου όπου συμμετείχε σε σύσκεψη.

Μετά την σύσκεψη και την ομιλία που ακολούθησε, ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ, υπό αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης, αναχώρησε από τον χώρο για …δείπνο στην ταβέρνα «Αρτεμις» στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο όπου γεύτηκε τοπικά εδέσματα πριν αναχωρήσει για διανυκτέρευση στην γειτονική Λάρισα.

Πηγή: TrikalaNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: