Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Δημοσθένης Δαββέτας παρουσίασε το νέο του βιβλίο, «Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η καλλιτέχνις είναι εδώ»

Από αριστερά είναι οι : Δημοσθένης Δαββέτας, Βασίλης Βασιλικός (συγγραφέας), Άρης Μαραγκόπουλος(συγγραφέας και εκδότης) και ο Βασίλης Χατζηιακώβου (υπεύθυνος Polis Art Cafe).
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέο βιβλίου του Δημοσθένη Δαββέτα, «Μαρίνα Αμπράμοβιτς, η καλλιτέχνις είναι εδώ», από τις εκδόσεις Τόπος,  την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Polis Art Café.

Ο συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, συντόνισε τη συζήτηση μεταξύ του συγγραφέα του βιβλίου, εικαστικού και καθηγητή Φιλοσοφίας της Τέχνης, Δημοσθένη Δαββέτα και του συγγραφέα και εκδότη, Άρη Μαραγκόπουλου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εξέχουσες  προσωπικότητες τόσο  των τεχνών και των γραμμάτων όσο και της πολιτικής ζωής του τόπου. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν:
η Βουλευτής Β’ Αθηνών  της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, ο Βουλευτής  Ημαθίας της Νέας  Δημοκρατίας Απόστολος Βεσσυρόπουλος, η Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας  Γεωργία Μπατσαρά, ο Διευθυντής της Λυρικής Σκηνής Μύρων Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Γρηγόρης Δημητριάδης,  η πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Νίκη Αγνάντη, η παγκοσμίου φήμης πιανίστρια  Ελένη Μουζάλα, η αστροφυσικός και μουσικός Φιόρη Αναστασία Μεταλληνού, ο δημοσιογράφος Κίμων Βρεττός κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: