Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κασσής: Ανάθεμα την ώρα που στήριξα την κυβέρνηση

Αμετακίνητος στην απόφασή του να μην ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

 Ο κ. Κασσής τόνισε, ότι μετάνιωσε για την επιλογή του να στηρίξει τη συγκυβέρνηση του κόμματός του με τη Νέα Δημοκρατία και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Υποφέρω. Περνάω πολύ δύσκολες ημέρες το τελευταίο διάστημα. Ανάθεμα την ώρα που αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση κατά αυτό τον τρόπο. Απέχω από την κυβέρνηση και λέω "την κακιά ώρα" που βρέθηκα σε αυτή την κυβέρνηση. Ας με διαγράψει και ο Βενιζέλος, χάρη θα μου κάνει».

Λάβρος κατά της συμφωνίας και ο βουλευτής Θ. Μωραΐτης, που κατήγγειλε ότι τέτοια ρύθμιση δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Μιλώντας το πρωί στον Ant1, ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει γιατί έχει ενημερωθεί πολύ καλά για το τί έχει συμφωνηθεί αφού συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις.

Στην ερώτηση για το γιατί εκφράζει τώρα τη διαφωνία του μετά από τόσα σκληρά μέτρα στα οποία συμφώνησε, ανέφερε:

«Το θέμα δεν είναι μόνο η τιμή του γάλακτος αλλά το παραγωγικό μοντέλο που θα έχει η χώρα μας. Έχω ψηφίσει πολύ σκληρά μέτρα και έχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις, αλλά τουλάχιστον δίναμε την υπόσχεση στον εαυτό μας ότι θα συγκρουστούμε με τις παθογένειες που οδήγησαν τη χώρα μας στο 2009 και στην κατάρρευση».

Πηγή: TheInsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: