Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Χαμός στο Twitter με το μήνυμα Ξηρού: Στο βίντεο ήσουν σαν πλεϊμομπίλ. Θες επειγόντως κομμωτήριο

Φαίνεται πως το χιούμορ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter υπερνικά (ευτυχώς) τα πάντα, όπως και έγινε με την περίπτωση του μηνύματος του Χριστόδουλου Ξηρού.

Όπως αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση που έρχεται στην επικαιρότητα και απασχολεί την ελληνική κοινωνία, το twitter είναι το μέσο, όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί με απόλυτη ελευθερία, χωρίς έλεγχο, χωρίς «λογοκρισία», αλλά και χωρίς να έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τα λεγόμενά του.

Σε χρόνο μηδέν από την προβολή του βίντεο, άρχισαν τα κάθε είδους - χιουμοριστικά - σχόλια από χιλιάδες χρήστες του twitter, που ασχολήθηκαν κυρίως με την εμφάνιση του δραπέτη: τα μαλλιά, το κούρεμα και το χρώμα, αλλά και η μπλούζα που φαίνεται να φοράει «τιμήθηκαν» δεόντως...

«Θα μπορούσε να βάλει ένα "φιλάκια" στο τέλος της επιστολής του ο Ξηρός, να ελαφρύνει λίγο το κλίμα» σχολιάζει κάποιος κι ένας άλλος συμπληρώνει «Καλά λένε ότι το μνημόνιο κρύβει ευκαιρίες. Μέχρι και ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε αρχηγός».

«Από την επιστολή Ξηρού ένα είναι βέβαιο: Δεν έγραφε αυτός τις προκηρύξεις της 17Ν» συνεχίζουν τα αιχμηρά σχόλια, ενώ μεταξύ άλλων διαβάσαμε «Αν παίξεις ανάποδα το βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού βλέπεις το γκολ του Βύντρα στη Μπαρτσελόνα». Ένας από τους χρήστες μάλιστα, απευθυνόμενος στον ψεύτικο λογαριασμό που υποτίθεται πως έχει ο δραπέτης στο tweeter γράφει: «Σήμερα στο βίντεο, ήσουν σαν πλεϊμομπίλ...τι κούρεμα είναι αυτό; Θες επειγόντως κομμωτήριο...»

Πηγή: TheInsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: