Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Πυρά Γ. Νταβρή κατά Π. Καμμένου

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
«Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες. Οι αλήθειες απ΄ ό,τι φαίνεται πειράζουν. Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ», είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Νταβρής (φωτογραφία αρχείου).

«Νεοαρχηγικό κόμμα οι ΑΝΕΛ»

 Στην αντίθεσή του σε επιλογές του κόμματος απέδωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιώργος Νταβρής τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μιλώντας στο Mega, εξήγησε ότι εδώ και καιρό αντιτίθεται στην ένταξη στους ΑΝ.ΕΛ. «τραβεστί μνημονιακών».

Έκανε ακόμη λόγο για «κατάσταση νεοαρχηγικού κόμματος και όχι δημοκρατικού» στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ερωτηθείς σχετικά με το πολιτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα, σημείωσε ότι δεν αισθάνεται πουθενά συγγενής πολιτικά.

«Αποφάσισα να πολιτευτώ λέγοντας αλήθειες. Οι αλήθειες απ΄ ό,τι φαίνεται πειράζουν. Θα δυσκολευτώ πάρα πολύ», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι κ. Νταβρής δεν προσήλθε και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα «μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του».

«Να παραιτηθεί ο Π. Καμμένος από την ηγεσία των ΑΝΕΛ»

Σε άλλες δηλώσεις του αργότερα στον ΑΝΤ1 ο κ. Νταβρής υποστήριξε ότι το πρόβλημα στους Ανεξάρτηρους Έλληνες είναι πως «ο κ. Καμμένος νομίζει ότι είναι ένα κόμμα το οποίο του ανήκει».

Κατηγόρησε ακόμη τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι «δεν ακούει και έχει συμπεριφορές οι οποίες απάγουν από αυτά που λέγονται».

Σύμφωνα με τον κ. Νταβρή, οι Ανεξαρτητοι Ελληνες πρέπει να πάνε άμεσα σε έκτακτο συνέδριο αφού ο κ. Καμμένος παραιτηθεί από τη θέση του.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια: