Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Φραστική επίθεση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου κατά Αλ Σάλεχ και Κατερίνας Παπακώστα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, επιτέθηκε φραστικά εναντίον δύο... γυναικών στελεχών του ΠαΣοΚ αλλά και της ΝΔ. Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ο κ. Αθανασίου συμμετείχε, παραμονές χριστουγέννων, σε τηλεοπτικό πάνελ με τις κυρίες Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (ΠαΣοΚ) και Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ).

Όταν η κ. Αλ Σάλεχ άρχισε να αναλύει τον όρο «εκτσογλανισμός», λέγοντας ότι έχει ως πρόταγμα να ωθεί τον κόσμο στην μπαχαλοποίηση, ο κ. Αθανασίου εξοργίστηκε και επιτέθηκε στον... κ. Ευ. Βενιζέλο λέγοντας ότι προωθεί την...«εκπαχυδερμοποίηση» της πολιτικής ζωής.

Όλα αυτά συνέβαιναν στο στούντιο σε ζωντανή μετάδοση.

Όταν τελείωσε η εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην εκφωνητής της (πάλαι ποτέ) ΥΕΝΕΔ, συνάντησε στο διάδρομο (έξω από την αίθουσα του μακιγιάζ) την κυρία Αλ Σάλεχ. Το τι ακολούθησε και τι ακούστηκε, πραγματικά, ντρέπομαι να σας περιγράψω, σημειώνει ο Βηματοδότης.

Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ορισμένα, συνεχίζει: «Μωρή γελοία δεν ξέρειες τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά. Στο σημείο αυτό η κυρία Παπακώστα ακούγοντας όλα αυτά επενέβη λέγοντας στον κ. Αθανασίου ότι είναι «ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία». Ο κ. Αθανασίου την κοίταξε με θυμό και της είπε: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή».

Βηματοδότης & TheInsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: