Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Έκλεβαν λάδι από τα μνήματα στην Άρτα

Συνελήφθησαν δύο άτομα από την Πρέβεζα

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση κλοπής λαδιού από δύο άντρες από την Πρέβεζα, οι οποίοι συνελήφθησαν, στο νεκροταφείο της Άρτας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, την Πέμπτη, εντός Δημοτικού Κοιμητηρίου Άρτας, συνελήφθησαν ημεδαποί, ηλικίας 40 και 42 ετών, γιατί αφαιρούσαν λάδια από τα μνήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους είχαν ένα μπιτόνι το οποίο περιείχε αρκετά μεγάλη ποσότητα, ίσως και 50 λίτρα, λάδι που είχαν ήδη αφαιρέσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες είναι από την Πρέβεζα και ο ένας φέρεται να είναι και ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης σε παραθαλάσσια περιοχή.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση αφού διερωτώνται όλοι εάν το λάδι που χρησιμοποιεί ο εν λόγω κύριος στο κατάστημα του προέρχεται από τα … μνήματα. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα το διερευνήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μια σπάνια και μεμονωμένη περίπτωση και οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πρέβεζας, ειδικά στον τομέα της εστίασης, έχουν κερδίσει τις καλύτερες κριτικές τόσο για τις υπηρεσίες που προσφέρουν όσο και για την ποιότητα των προϊόντων τους προς κατανάλωση.

Πηγή: Πάμε Πρέβεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: