Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 15 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών η έναρξη των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών. Τις εκδηλώσεις άνοιξαν τα  χορευτικά συγκροτήματα του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ» που παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς Στη συνέχεια τη σκυτάλη έλαβε η μουσική συναυλία των Χρήστου Δαλαμπίρα (φωνή – κιθάρα), Δημήτρη Οικονομίδη (πιάνο –φωνή) και Νικολέτας Παπόγλου (φωνή), οι οποίοι με ένα πρόγραμμα έντεχνων τραγουδιών διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα παραγωγών του δήμου Νέας Προποντίδας τυποποιημένα και συσκευασμένα σε καλαίσθητες συσκευασίες.



Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών, Όλγα Παπαμέτη ανέφερε: « Ξεκινάνε σήμερα οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, που θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη στην κεντρική πλατεία της πόλης. Υλοποιούμε αυτή την προσπάθεια, αρωγός της οποίας στέκεται και ο πολιτιστικός σύλλογος Ν. Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ», θέλοντας να κάνουμε γνωστή στους επισκέπτες την πολιτιστική μας παράδοση αλλά και να δείξουμε ότι η αγορά μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές μεγάλων πόλεων»


Με την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων σηματοδοτήθηκε και η έναρξη του θερινού ωραρίου των καταστημάτων των Νέων Μουδανιών. Φέτος για πρώτη φορά τα καταστήματα θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 11μ.μ. σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς και καλύτερης εξυπηρέτησης των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: