Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Παπαδάκης: Αν κόψει ο Άδωνις τα πρωινάδικα θα πάει στο γιατρό- Γεωργιάδης: Δεν ξανάρχομαι!

«Βεντέτα» αρχισε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του «ΑΝΤ1»,  Γιώργο Παπαδάκη.

Με αφορμή μια αποστροφή του Άδωνη Γεωργιάδη από την ομιλία του χθες βράδυ στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, περί λαϊκισμού στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: Θα το σκεφτούμε αν θα τον ξανακαλέσουμε. Αν κοπεί από τα πρωινά, θα πάει στον γιατρό.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω του Twitter: Και για να τελειώνει η πλάκα μετά τις σημερινές αναφορές του κ. Παπαδάκη και μάλιστα εν τη απουσία μου, μήν κάνουν τον κόπο να με ξανακαλέσουν, έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Άκουσα τον Άδωνι να λέει χθες ότι στα πρωινάδικα λαϊκίζουν, οπότε του απαντάμε ότι από εδώ και πέρα θα το σκεφτούμε πολύ αν θα τον ξανακαλέσουμε» συνέχισε ο κ. Παπαδάκης: «Εφόσον σας προσβάλει η παρουσία σας εδώ, μην αποδέχεστε την πρόσκλησή μας».

Ο δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί, αλλά αποκάλεσε «Ισμήνη Παρακαλέση» τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: «Αυτά στη Βουλή με τον Καμμένο, όχι σ' εμάς, είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Παραπέρα να παίξετε, τώρα που έχετε και 15 μέρες κενό, γιατί εμείς δουλεύουμε».

Την πρόκληση δεν άφησε αναπάντητη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος απάντησε μέσω twitter με τη φράση: Αγαπητέ Γιώργο Παπαδάκη ο λαός μας λέει: "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται".

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: