Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μιχάλης Κασσής: «Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής - Δεν ανήκω πια στο ΠΑΣΟΚ»

«ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ»

 «Με διέγραψαν από το κόμμα, δεν θα με διαγράψουν από το ΠΑΣΟΚ». Με αυτή την φράση σχολιάσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ιωαννίνων, Μιχάλης Κασσής την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ μετά το θέμα κομματικής πειθαρχίας που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Κασσής, ο οποίος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε, μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές, την πλήρη αντίθεσή του στα νέα μέτρα και έκανε λόγο για ψυχολογικό εκβιασμό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


«Δεν υπογράφω δηλώσεις μετάνοιας σε αυτούς που διοικούν το ΠΑΣΟΚ και έφεραν το κόμμα στο 4%», είπε ο κ. Κασσής και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να «γίνουν υπουργοί του Σαμαρά».

O κ. Κασσής επέκρινε την ηγεσία του κόμματος, λέγοντας πως προτιμά να «θυσιάσει» περιφερειακά στελέχη, παρά να χάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του κόμματος ενώ επεσήμανε πως «η ηγεσία του κόμματος δεν μπορεί να έχει συνέχεια».

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και με τον Γιώργο Παπανδρέου, για τον οποίο σχολίασε πως πήγε σπίτι του πλέον.

Μιλώντας σε υψηλούς τόνους, ο κ. Κασσής σημείωσε πως «δεν πρόκειται να κατεβάσει τα παντελόνια στην τρόικα».

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: