Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ για Κίνηση συλλογής ρουχισμού

Καλαμάτα, 11 Οκτωβρίου  2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Dresssmiles 2012 – Κίνηση συλλογής ειδών ένδυσης

Στα πλαίσια της κοινωνικής δραστηριότητας του πολιτικού μας φορέα, πραγματοποιούμε ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. Στόχος είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων πλυμένων ειδών ρουχισμού προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η δράση αυτή ονομάζεται dresssmiles – ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ και αποτελεί το πρώτο βήμα από μία σειρά κινήσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Σημαντικά στοιχεία:

Χρόνος: Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 11/10/2012 έως 30/10/2012

Χώρος: Η υλοποίηση της δράσης θα γίνει στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στην οδό Αντωνοπούλου 12 στη κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Διαδικτυακή καμπάνια
Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα dresssmiles.gr, η οποία θα φιλοξενεί πληροφορίες για τη δράση μας. Η ιστοσελίδα φιλοξενεί όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση της δράσης, τα σημεία συγκέντρωσης του ρουχισμού αλλά και ένα πρωτότυπο χάρτη συνεισφοράς των πόλεων στην προσπάθεια.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε τη σελίδα ΣΤΗΡΙΖΩ στο facebook στην οποία θα «αναρτάται» πλέον το σύνολο των κοινωνικών δράσεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: