Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ένταση στη Βουλή για την... ελληνική σημαία!



«ΕΙΣΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ» ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ

 Ένταση δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χτυπούν με μανία τα έδρανα όταν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης κατηγόρησε ότι δεν σέβονται την ελληνική σημαία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριαζίδης παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιούν της ελληνικές σημαίες σε συμπλοκές κατηγορώντας τους ότι «κάνατε το ιερό μας σύμβολο σκουπόξυλο και σφουγγαρόπανο».

Η συγκεκριμένη φράση ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη, αρχικά του κ. Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φώναζε και χτυπούσε τα έδρανα και στην συνέχεια του κ. Γιώργου Γερμενή και των υπόλοιπων Xρυσαυγιτών.
Πολλοί από τους βουλευτές μάλιστα φώναζαν στον κ. Κυριαζίδη ότι είναι μασόνος και γελοίος.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής ανταπάντησε ότι «οι άναρθρες κραυγές για τη Χρυσή Αυγή δεν βοηθούν, το πολιτικό σύστημα άφησε το κενό για την παρουσία της. Με λύπη μου λέω εμείς μείναμε απαθείς όταν στα γεγονότα της Ραφήνας είδαμε επιθέσεις, όπου έγινε χρήση του λάβαρου και του σταυρού σαν σκουπόξυλο και σφουγγαρίστρα. Αυτά για να δει ο κόσμος τις εκπροσωπείτε και τι αντιπροσωπεύετε».

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος αναγκάστηκε να τους υπενθυμίζει σε έντονο ύφος πως «εδώ είναι Βουλή» χωρίς όμως αυτό να συγκινήσει τους εξοργισμένους βουλευτές.

Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή:



Πηγή: Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: