Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Συμμετοχή σε έκθεση της Πιερίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερώνει τα μέλη του για τη διοργάνωση της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας που θα πραγματοποιηθεί από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2012 στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις που ανήκουν σε όλες της κατηγορίες του εμπορικού και βιοτεχνικού κλάδου, μερικές από αυτές τις οποίες είναι οι ακόλουθες : Αγροτικά προιόντα, τρόφιμα – ποτά, αυτοκίνητα, ενδύματα – υποδήματα, δομικά υλικά, επαγγελματικός εξοπλισμός, ηλεκτρικά είδη, έπιπλα – είδη κατοικίας, κουφώματα, φωτοβολταικά, συστήματα πληροφορικής, ψύξη – θέρμανση – κλιματισμός, γραφικές τέχνες – εκτυπώσει καθώς και υπηρεσίες.


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του θα συμμετέχει στην ανωτέρω έκθεση με ένα περίπτερο 10τ.μ. με αντιπροσωπευτικά προϊόντα του Νομού μας.

Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να προωθήσουν και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στην ανωτέρω έκθεση να προσκομίσουν δείγματα και έντυπο διαφημιστικό υλικό στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο σας ενημερώνουμε ότι το κόστος ενοικίασης είναι 45,00 € το τετραγωνικό μέτρο πλέον ΦΠΑ.

Για λοιπές πληροφορίες για τη συμμετοχή με δικό σας περίπτερο μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. του Επιμελητηρίου Πιερίας  23510/47263 – 23510/47274 καθώς και στο site τους www.champier.gr.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: