Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κατέβηκε η σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη από το Facebook

 Ηλιάνα Γαβαλά

Την ώρα που η κοινή γνώμη καταδικάζει την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, οι υποστηρικτές του δίνουν ρεσιτάλ συγχαρητηρίων στη σελίδα του βουλευτή στο Facebook. Παραλήρημα συγχαρητηρίων με σχόλια όπως «καλά της έκανες» και «να αγιάσει το χέρι σου» αλλά και… παραγγελίες για μπουνιές σε διάφορα άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης, η σελίδα του Ηλία Κασιδιάρη κατέβηκε από το Facebook.

Την ίδια ώρα πάντως, χιλιάδες είναι οι χρήστες του Τwitter που σχολιάζουν στις προσωπικές τους σελίδες στη γνωστή ιστοσελίδα τα χαστούκια και τις γροθιές του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη την ώρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

Τα περισσότερα από τα tweets είναι καυστικά και ειρωνικά για τον κ. Κασιδιάρη. Μάλιστα, ο όγκος των tweets είναι τόσο μεγάλος που τα hashtags «Κανέλλη» και «Κασιδιάρη» κατάφεραν να μπουν και παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα στην πρώτη δεκάδα των Worldwide trends.

Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη όμως δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από την εγχώρια showbiz.

Οι αντιδράσεις των επωνύμων ήταν άμεσες και λίγο μετά το περιστατικό οι προσωπικές τους σελίδες στο Twitter “πήραν φωτιά” από τα οργισμένα μηνύματα που καταδίκαζαν αυτήν την πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε: «Ακόμα ένα σκαλοπάτι παρακάτω… πόσο ντρέπομαι!», ενώ η Εύα Αντωνοπούλου σημείωσε: «Μακάρι να το δουν όλοι αυτοί που ψήφισαν ΧΑ να καταλάβουν». Το άγχος του για το «Που ζούμε;» εκδήλωσε ο Άκης Πετρετζίκης στη δική του σελίδα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου, πέρα από τις δηλώσεις που έκανε την ώρα της εκπομπής της που ακολούθησε του γεγονότος, έγραψε στο λογαριασμό της μια και μόνο λέξη «ΣΟΚ!».

Ο δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης σημείωσε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του 2012…αν και με αυτό το περιστατικό δεν αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα τότε απλά αφηνόμαστε άπραγοι στη μοίρα μας». Αντίδραση υπήρξε και από την πλευρά της Ελευθερίας Αρβανιτάκη: «Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού» και προσθέτει: «… Προστατέψτε τη Δημοκρατία». Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ένα πιο γενικό σχόλιο για την κατάσταση, γράφοντας «Μαμά.. μαμά;;; Χωρίς αύριο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί??