Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Στην αντεπίθεση πέρασαν Βορίδης – Γεωργιάδης

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ με τον Γ. Καρατζαφέρη. Μετά τις νέες βολές που εξαπέλυσε εναντίον τους ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ με την συνέντευξη του στο Real.gr τα δύο νέα στελέχη της ΝΔ πέρασαν στην αντεπίθεση.

Ο υπουργός Μεταφορών μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ απάντησε με ειρωνικό τρόπο στον Γ. Καρατζαφέρη. «Επειδή εμείς είμαστε δυο δεν μπορούμε να μοιραστούμε και τις τρεις ιδιότητες, αλλά υποθέτω ότι αντιστοίχως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα ταυτοχρόνως υποθέτω.»

Για «κατινιές και παραπολιτική» έκανε λόγοο Άδωνις Γεωργιάδης που μίλησε στον Real. Fm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου.
«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ. Δεν θα παίξω ποτέ στο πόκερ ή κορώνα γράμματα την παρουσία της Ελλάδας στο ευρώ. Σέβομαι και αγαπώ τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ τον παρακαλώ να σεβαστεί και εκείνος τη πολιτική διαφωνία που είχαμε» είπε ο πρώην υπουργός αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τη στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στους δυο πρώην βουλευτές του και ειδικά στον ίδιο ως προς τον ίδιο για τις...καρέκλες:

«Εγώ ρωτήθηκα από τον Παπαδήμο αν θέλω να κρατήσω το χαρτοφυλάκιό μου και είπα όχι. Είναι κρίμα γιατί τον αγαπάω, οποιαδήποτε μομφή για τις καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη στάση». Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «κατινιές και παραπολιτική» αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ ο αδελφός του Α. Γεωργιάδη, Λεωνίδας, ενώ για τον Πάνο Καμμένο είπε χαρακτηριστικά:

«Τον προσκαλώ οποτεδήποτε και όπου επιλέξει για δημόσιο διάλογο για να δούμε αν αυτά που λέει στέκουν ή δεν στέκουν. Να πούμε αλήθειες. Όποιος λέει ότι γίνεται εντός της ευρωζώνης και της Ε.Ε. χωρίς κάποιας μορφής μνημόνιο είναι μεγάλος ψεύτης...»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην συνέντευξη του στο Real.gr είπε χαρακτηριστικά για τα δύο πρώην στελέχη του.

Ένας άνθρωπος με τις δικές μου εμπειρίες, τόσα χρόνια στην πολιτική, στην αγορά, στην επικοινωνία, γνωρίζει ότι το ενδεχόμενο της προδοσίας ελλοχεύει πάντα. Σε όλες τις ομιλίες μου, σε όλα τα συνέδρια έλεγα τη φράση, «Όπου Χριστός και Ιούδας, όπου Καίσαρας και Βρούτος, όπου Λεωνίδας και Εφιάλτης». Ήμουν προετοιμασμένος ότι κάποια στιγμή, κάποιοι καρεκλολάγνοι θα προτιμούσαν την καρέκλα από τις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας»

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: