Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η "Αυτόνομη Θύρα 10" στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχωρούν τα μέλη της "Αυτόνομης Θύρας 10". Όπως γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους, πραγματοποιούν εκδρομή στην Αθήνα για να παραστούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Απίστευτο και όμως κυανόλευκο.

"Λίγες μέρες πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μετά από πολύωρες συζητήσεις και διαβουλεύσεις μέσα στο σύνδεσμο καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα τα οποία θα καθορίσουν και τις μελλοντικές μας κινήσεις.

Δυστυχώς, κάναμε λάθος!



Είχαν δίκιο όλοι αυτοί που μας κατηγόρησαν ότι αμαυρώσαμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Είχαν δίκιο οι δικαστικοί, οι μπάτσοι και οι δημοσιογράφοι γι’ όλα αυτά που είπαν, έγραψαν και έπραξαν εναντίων μας. Είχε δίκιο ο δήμαρχος που μας χαρακτήρισε αλήτες. Είχατε δίκιο όταν λέγατε ότι δεν έπρεπε να πούμε αυτά που είπαμε για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η παρουσία μας στο οδόστρωμα της Μεγάλου Αλεξάνδρου την ημέρα της παρέλασης και ό,τι αυτή δημιούργησε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας δεν ήταν σωστή!

Είχατε δίκιο!

Δεν έπρεπε να κατεβούμε εκείνη τη μέρα στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό, αυτή τη φορά θα πάμε στη παρέλαση της Αθήνας!

Καλούμε λοιπόν για άλλη μια φορά το λαό του Ηρακλή να δώσει το παρών στα κελεύσματα της ιστορίας.

Στην Αθήνα θα μεταβούμε με λεωφορεία. Το κόστος της εκδρομής είναι 25 ευρώ και το ραντεβού μας δίνεται τα χαράματα της Κυριακής σε κάποια τοποθεσία έξω από τη Θεσσαλονίκη την οποία μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του συνδέσμου!", αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει με το μήνυμα...

"Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!".

Πηγή: BlueArena

Δεν υπάρχουν σχόλια: