Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Έγινε ποινικός παραβάτης γιατί ήθελε να κατοχυρώσει το εγγόνι του

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

Η σύντροφός του γιου του δεν είχε διαζύγιο και το μωρό θα γραφόταν στην μερίδα του πρώην άντρα της…

Κατηγορούμενος για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία με χρήση θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο του αυτόφωρου τριμελούς δικαστηρίου Κομοτηνής ο Σερήφ Νασμή 47 ετών, που στην προσπάθεια να κατοχυρώσει το νεογέννητο εγγονάκι στην οικογενειακή τους μερίδα αναγκάσθηκε να γίνει ποινικός παραβάτης.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του γιου του από τον οποίο έμεινε έγκυος και γέννησε δεν είχε διαζύγιο από τον άντρα της με αποτέλεσμα το παιδί να γραφόταν όπως επιβάλλεται στην δική του οικογενειακή μερίδα.
Προ του κινδύνου αυτού με το απλοϊκό μυαλό του ο Νασμή, ως παππούς άλλαξε το βιβλιάριο της γυναίκας του βάζοντας την φωτογραφία της λεχώνας υποψήφιας νύφης του γεγονός που αποκαλύφθηκε στην μαιευτική και τώρα είναι υπόλογος στην δικαιοσύνη με τις βαριές αυτές κατηγορίες.  

Πήγε και δήλωσε το μωρό με τα στοιχεία της γυναίκας του η διαφορά των προσώπων ήταν οφθαλμοφανής και η αποκάλυψη ήταν αναμενόμενη. Τώρα η γέννα έφερε μεν χαρά αλλά πρόσθεσε περιπέτειες στην φιλήσυχη οικογένεια που έχει εμπλακεί σε μια σοβαρότατη δίκη.

Συνήγορος υπεράσπισης είναι η δικηγόρος Ευαγγελία Βαϊταρίδη η οποία θα προσπαθήσει να δώσει το πραγματικό πλαίσιο και την προσπάθεια μέσα στην ηθική της οικογένειας να κατοχυρωθεί στην δική τους οικογενειακή μερίδα το μωρό λέγοντας ότι λειτούργησαν χωρίς να συναισθανθούν το βάρος της πράξης τους αποτυπώνοντας την πραγματικότητα κι όλα αυτά μέχρι η υποψήφια νύφη τους χωρίσει οριστικά από τον πρώην σύζυγό της.

Μελαχροινή Μαρτίδου

Πηγή: Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: